Saturday, January 30, 2010

When They Sing Diskriminasi..


p.s: noted that the shirt said
"Kami Buntu Tanpa Musik"


Monday, January 18, 2010

The Single-teen Activities

16 & 17 Jan 2010:

Aktiviti remaja-remaja yang single-mingle

Sarah and Tinie ajak aku and athy stay rumah diorang.. Malam sabtu tu kitorg karaoke and tengok citer 'Forget Me Not'.. Pastu Pagi Ahad tu kitorg sambng karaoke.. Lepastu kitorg buat cupcakes, very the comel.. resepi cupcakes Sarah sangat sedap dan sungguh mengemokkan.. haha.. lepas siap cupcakes, kitorg bersiap-siap untuk gi cycling kt taman botani, putrajaya.. tapi sebab tak bernasib baik dan agak lewat kitorg sampai, basikal dah tak boleh disewa selepas pukul 6.. so, kitorg jalan-jalan amik angin kat taman botani.. agak penat sebab kitorg sikit-sikit berjogging.. lepastu kitorg lepak mamak.. lepas kenyang kitorg balik rumah, mandi-mandi dan wangikan diri.. lepastu kitorg gi rumah Niza nak tengok anak buah Niza dan kitorg bawak cupcakes hand-made untuk Niza.. lepas dah terasa melepak kat rumah orang lama sangat, kitorg minta diri untuk balik.. malam ahad tu kitorg tengok citer 'Unrest'.. Athy awal-awal dah surrender sebab esok dia keja..

Walaupun hanya aktiviti-aktiviti ringan tapi ianya menyeronokkan.. hehe

*****


.: Sarah acts sebagai ketua chef.. haha :.


.: Athy yang kelihatan tension memukul adunan :.


.: Adunan yang telah siap dibakar :.


.: Athy punye cupcakes :.


.: Tinie punye cupcakes :.


.: Aku punye cupcakes :.


.: Sarah punye cupcakes :.



*****
Botani~ Here we redah you~!!






.: Ala-ala filem hindustan :.








Sunday, January 10, 2010