Sunday, November 15, 2009

Birthday Wish for Scorpio

The Scorpioct (29 Oct)

Selamat Hari Lahir buat mama yang bushukk.. ahahaha.. Semoga hidup dirahmati disamping yang tersayang.. Hidup sihat dan gembira bersama kami yang mengasihimu [wah cam skema lak].. ape-ape pun, saya sayang mama!! muahhh!!




***

The Scorpinov (7 Nov)

Camat Hayi Lahir buat Sepot yang bergigi bit2 [wah tanpa menjaga hati.. ngeee].. semoga yang semakin tabah menjalani hidup kau yang sememangnya penuh dengan dugaan dan cubaan.. aku doakan kau menjadi semakin sihat dan kuat [minumlah MILO =p].. walau-apapun, kau tetap menjadi yang memahami dan kerana itu, aku sayang kau.. ingat seven-E, ingat sepot.. lalalalalalaaaaa!! Jom makan sugus sambil main pasir!! ngeeee...


Monday, November 9, 2009

I'm going...

We going for an adventure trip 4days 3night..

to

Penang!!!

and I'm so excited..

we will start our journey from today(9 Nov 2009) by train

Pray for our safety..

Bismillahirahmanirahhim..

p.s: see you in the next 4days hopefully..hehe


Wednesday, November 4, 2009

MenCuba tuk mengHupdate satu POST



exam AI hari jumaat ni..
6 November 2009

saya sedang tekun study [woo, poyo jek bunyi]..

sorry kawan kalau saya tak update blog
dan sorry kalau tak online YM
dan fb pun tak aktive..

bukak computer hanya tengok slide [woo, sekali lagi poyo]..

tapi kalau dh jemu tengok slide,
saya akan bukak fb tuk main game..

kadang2 kalau saraf tengkuk dah terasa sengal,
saya main game kat laptop,
kalau boleh sekali main tu mesti lepas 2 level [hebat tak?]..

ape-ape pun kawan..
please
doakan aku score..
abah mengharap aku dpt A++
abah said "lecehlah kalau tak dapat A.. satu subject je pulak tu"

dan kerana itu saya rasa takut sangat
sampai suruh mak mintak air kt Pakcik Ali
mak said "baca al-fatihah dan alam nasRah, pastu minum"

al-fatihah.. no hal..
tapi
alam nasRah saya tak hapal [wah jujur]
dan kerana ini..
saya telah pun bertungkus-lumus cuba tuk menghapal
dan sekarang saya sudah hapal [yakin bertambah]

semalam dapat sms dr KakN
"Salam. Tahniah yer for carry marks AI. Caya lah."
agak terpegun dengan sms ni..
tp dada agak berdegup kencang..

p.s: still rasa takut for the final.. saya nak A!!