Thursday, May 29, 2008

mama ku



Mama with her new teeth~
luv ya~!

Sunday, May 25, 2008

Happy Birthday To Abah

24th May 2008
Happy Birthday To My Abah


Hopefully to see you smile everyday
Hopefully you will always be with us
Hopefully we will always be a happy family
Hopefully to see you achieve what u want
Hopefully my existence make you happy~




We Love YOU~


.: Kami yang suke amik gambar..ngee :.

Tuesday, May 20, 2008

Somehow I wish that...



Today...[20May2008]
A lot of 'Kebuntuan'
A lot of 'Termenung'
A lot of 'Keserabutan'
Cant even smile and make a joke as usual
Drive with unawareness
listen to apip's story with no intention
Then I *sigh*
Sometime it's come with a tear
It is not so complicated
But maybe I make it complicated
I just dont want a bad voice come
Just after I accept or reject the offer
u know what i mean~~

Perhaps today is the last day
whether to reject or accept Westport
Try to ask everyone opinions
because somehow I'm confuse
Just hoping that
I had made a right decision

Abah opinion:
Reject the offer
Apply for any job nearby
Perhaps Sony
Could be Uniten
Take master at Uniten
Become RA
Or
Try to be a tutor at Nottingham Uni
Then by miracle
I could have a chance
to continue master at Nottingham

Mama opinion:
Perhaps its the same as abah
They dont want me to work far away
Maybe their big house will be 'sunyi'

Wanie opinion:
"U r big enuf to think about ur future"
cant find any end answer
perhaps wanie dont want me to blame her later
but maybe she dont know that
her opinion is very important to me

Apip opinion:
This little guy dont understand anything
maybe he will asked me back with a thousand questions
instead of giving me solution
he will give me more 'Keserabutan'
ahahaha

Athy opinion:
Very far
No life if stay there
If got any member maybe ok lor
"Its OK still got more job near here"

Niza opinion:
She always OK with ur own decision
If she in my position
She said she also had a hard feeling to accept
reason becoz it is far
suddenly we come out with the idea
To open a nursery
ahahahah
so funny..

Mastura opinion:
"Accept it..
The salary ok for fresh grad
like you with no experiance
Work there for a month
If get other offer, bla je ar~!!"

Kak Nisa opinion:
She asked me excitedly to apply at Sony
because I got a lot of links there
Told her about Westport
She said the salary is low
perhaps I can get more at Sony
more chances for me at Sony
She call Sony
and know that Karen gone for good
maybe I can replace her
[really ar? can I? Karen is a master holder maa]
but no harm in trying rite?
In fact, she do care about me huh~
*touch*

Paez opinion:
I think he understand my condition
because he also facing the same problem
maktab or upu huh?
do hope he will make the rite decision also
follow my heart?
so much voice lor
somehow confuse which to follow
he believed 'kalu ade rezki, xkemane punye'
Just need to be brave enuf
to handle the tension from people around

Aman opinion:
Accept~~!!! [that's him]
again follow ur heart~
"kalo ade 2 pilihan nak x nak kene wat pilihan lorrr..."
"yg ko katersalah tu pon bkn laa kesalahan ape sgt pon"
"cume pilih yg ko rase selese jer"

Wayie opinion:
"its up to u"
Klang as a dead city...
so creepy lor
but experience is important
people looking 4ward to works there
a lot of benefits~

----------------------------------------

Somehow I wish that
I will die tomorrow
So I dont have to made the decision

Somehow I wish that
tomorrow is the Last Day
So I dont have to went thru for the next day

Somehow I wish that
I dont have to pay for ptptn
So that I dont have to find job in hurry

Somehow I wish that
I could follow what my heart told
So I dont have to listen to other

Somehow I wish that
I have a power to choose for the right
So that I wont regret it later

Somehow I wish that
I can be Hiro Nakamura
So that I can went back to correct the wrong

Somehow I wish that
I love to live in a compete zone
So I can be in the top position

Somehow I wish that
I dont have to choose
So I dont have any other choice

Somehow I wish that...

I just can wish...

Whatever I ever wish for...

It is just a wish...

Miracle do happen...

But sometimes I'm not appreciate it

And now I made the decision...

I will follow my gut
+
my logical thinking helps

Thanks for all of the opinions

I do appreciate

Really help me to think wider...ngee

Hopefully I made the best choice

Ya Allah
Help me in this...
Hopefully you guide me to thru this
Hopefully u show me the way
Hopefully the feeling that u make me feel,
the dream u gave me that nite,
the instinct that I believe,
are
THE WAY~

Truly me:
Fieza@Ieja@Boyak@Spy@Zaza


INTUITIVE FUNCTIONING



Have you ever regretted not listening to your first instinct about an investment that later failed? What if you could tell a job wasn’t right for you when you walked into the office for the interview? How would your life be different if you knew when people are being dishonest with you? People who use their intuition make the wisest choices about their careers, relationships, and life, and you can significantly improve your life when you use a greater potential of your sensory capabilities. Mind-Body Dynamics can help you to develop your own natural intuitive sense.

Intuitive functioning refers to the perceiving of objects or events beyond ordinary physical sense capabilities. Intuition is not a mystical ability that only a few possess. Everyone has this inherent ability, but many people carry subconscious perceptual blocks that limit what is perceived into an exclusively materialistic model of reality.

Most people have had the experience of thinking about someone and then immediately receiving a phone call from that person. This is an example of the type of intuition that seems to operate outside temporal and spatial limitations. This is not out of the realm of known possibility when one considers Einstein's theory and the knowledge gained by modern quantum physics regarding the relative nature of space and time.

Most people have also had the experience of meeting someone for the first time and being able to tell a lot about that person instantly, or getting a strong positive or negative feeling about the person. This intuition may also rely on that same intuitive perception that operates outside of the limitations of space and time. It may also be a matter of interpreting the subtle cues in the person's behavior that bypass conscious awareness, which is also a form of intuition.


Developing your intuitive perception can help you to better understand the behavior and feelings of others, which inevitably leads to greater tolerance, understanding, and success in all areas of life.

Monday, May 19, 2008

Birthday Dak Gemok...!!!



20th May 2008
Happy Birthday untuk Encik GEMOKK~~




semoga ko akan capai ape jek impian ko...
smuga ko maintain machoo and gemok~~
ngahahhaha

The Weekend with Joy

15th May 2008, Khamis: Sesuatu kejadian sedang berlaku pada malam jumaat tu...aku cube pk in a positif way...langit kelihatan cantik malam tu...walaupun ianya berlaku dlm mase yg singkat...tp aku kagum...kitorg 4org duk kt luar tu sambil pandang keatas...kalu leh nk amik tikar dok baring kt situ..kejadian berlaku lebih kurang kul9.30...mase tu aku dok kt atas, pastu apip panggil aku...aku cepat2 turun...kuar2 tgk langit, Ya Allah...banyak giler persoalan dlm kepala aku..banyak yg aku nk tanye..ade ape malam ni? malam ape ni? kelihatan langit seperti berlubang...lubang tu makin lame makin besar...lame kitorg dok kt luar..sampai la awan2 lalu kt lubang tu dan hilang sudah lubang tu...aku masuk dalam, aku amik air semayang...dan aku solat sunat...mesti ade sesuatu yg berlaku malam ni...dengan kepala aku berserabut dgn tawaran westport ni, aku mintak petunjuk dr Allah...aku xtau nk buat pilihan..aku harap dengan bantuanNya, aku dpt buat keputusan yg tepat...dan malam tu aku dpt mimpi, aku xsure sama ada itu pentunjuk atau tidak...aku mimpi aku bersama kawan aku lagi dua org, kitorg same2 belajar kt Australia...mimpi tu sangatla logik, xde satu pun yg xlogik ttg mimpi tu..kitorg jumpe sumer pelajar2 malaysia kt sane...kitorg masuk umah sewa kitorg...pastu kitorg jalan2 amik gambar sambil carik tempat makan yg halal...mmg logik mimpi tu, pastu aku cam nampk kelibat seseorg dlm mimpi tu...xtau ar sape, tp aku happy sangat2...perasaan cam xcaye yg aku dh kt Australia and sambung belaja..aku tau tu impian aku..xkesah la kalu xkt Australia pun tp aku akan cube sambung oversea...kalu xbelaja pun, atleast aku nk melancung bersama family...hehe...cerita aku bukan ttg impian aku tp ape maksud mimpi tu?? still figure it out...hopefully ianya adalah petunjuk...








.: The real pic, not really clear :.

16th May 2008, Jumaat: westport call aku..call lagi?? adus...tanye aku ade ape2 masalah ke...aku tanye ar, sabtu keja ke...kak ayu tu cakap xkeja...tu policy lame..dulu mmg keja sabtu..tp skunk policy tu dh xpakai...but xtau la plak kalu time aku masuk tu, tetibe policy lame tu nk di ON kan semula,terpakse la keja...something fishy...erm...aku cam tangkap dia ckp, sabtu minggu ketiga kena keja...ape ni...aku serius kalu gaji dia tinggi skit, aku tanpa ragu2 aku terime..keja sabtu pun aku xkesah..tp...aku masih memikirkan...berpikir dan terus berpikir...abah dh ceramah kt aku selame 3jam suh aku rejek westport...wanie suh aku ikut kate hati...mas suh aku terime jek...aku mmg tgh pening pala hotak...aku ikut kate hati aku, kate hati aku mengatakan aku mahu rejek...aku xsanggup nk keja kt klang sane, jauh sangat..aku rase seperti xsanggup nk jauh dr abah n mak..wanie dh dok shah alam...aku rase aku nk jage mak n abah..aku akan carik keja yg dekat2 sini jek...erm..biler dh banyak sangat keraguan dlm melakukn sesuatu tu, lebih baik aku batalkan jek..is it rite? follow ur heart~~!!

petang tu abah balik..lepas jek solat asar, kitorg bertolak ke Ayer Keruh...aku yg drive...huhu...suke drive jauh2 ni...lg pun kesian tgk abah, dr dulu dia drive..aku nk kasik dia berehat...wanie xikut sbb konon nye dia nk buat rambut...dh janji ngn monie la konon...xpela, janji kami dh ajak dia..sampai kt Puteri Resort dlm kul7 lebih...sampai2 kitorg semayang trus...pastu kuar beli mcD nye ayam pedas...first time kami order mcD drive thru...sangat funny...ahhaha...pastu abah ade keja...kami makan dan tengok tv...aku tgk citer "House of Wax" and "Eragon"...


.: Puteri Resort :.


.: Inside the hotel :.


.: Outside the hotel..puas aku carik xde pantai :.


.: In the lift..ngee :.


.: Me drive on the way to Batu Pahat :.

17th May 2008, Sabtu: aku, mak n apip balik Batu Pahat...seperti biase ar, aku yg drive...huhu..abah tinggal kt Ayer Keruh sbb ade keja..so kami bertiga jek..kami bertolak kul8.30...sampai kul10 lebih kt kampung...sumer org gi keja kawen kt kluang...tinggal mokteh jek yg ade...bual2 makan2 tido2...huhu....aku tido kt kerusi kecik tu bley dgn lenanye...punyela nantokk..pastu bangun2 mandi, siap2 nk kuar gi pasar malam...b4 tu singgah umah Maklong, nk amik surat kami tp hampe sbb dorg kate xde pun surat...malas ar nk pakse2 dorg suh carik..huhu..PASTU MAKLONG SUH AKU HANTAR KAN AIN BUAT RAMBUT...RAMBUT??? erm, kind of geram tp aku dpt control...seb baik ade apip disisi yg memahami perasaan aku...pastu balik2 tu dh kul7...kami terus gi pasar..beli cendawan goreng, tongkeng, hati, pedal, ayam seksi, bebola ikan, apam and macam2 agi...sampai kampung, kami terus semayang...pastu lepas mandi, kami gi ke rumah Atok Busu...kami sumer makan kt sane...dengan minum air kelapa...sedapnye..ngeee...meriah gak ar malam tu..seronok sangat, dh lame xkumpul ramai2 camtu...tp dlm keadaan happy camtu, aku terpikir ttg westport...pikiran aku mula bercelaru...really hope aku leh enjoy the moment tanpa ade masalah tuk dipikirkan...aku pun buang jauh2 masalah tu...kami semua tidor umah Atok Busu...best tido kt kampung...sejuk, walaupun ade nyamuk skit..tp best sangat2...ngeee...pastu malam tu aku mimpi, kami satu famili seperti on the way tuk percutian ke oversea...xtau ar nk kemana..xberape pasti..tp time tu kami sumer cam kt airport..mase nk masuk flight tu, baru teringat yg kamera kt dlm deskbox keta...ahahha..lawak2 tul...time tu takut nk ckp kt abah, sbb sure abah marah...sayang nye la pk time tu sbb xdpt nk amik gambar percutian...huhu..pastu kt airport tu tgh sesak2, aku jumpe seseorg budak yg aku hampir suke...[hampir je yek, xsuke pun..harap maklum]...cam adengan terkejut ar kt dlm mimpi tu sbb terserempak ngn dia..dia pun terkejut..lawak tul ar..pastu aku xckp ape2 cume lambai2 dia jek...ahahhha..macam shiutt jek mimpi..tp yg peliknye, mimpi tu logik..xde yg xlogik langsung..sumer nye leh diterima akal...ngeee


.: Me, Aril, Abby, Apip :.


.: My Mama and Mok Teh :.


.: Blurpp~~!! kenyang2..huhu :.


.: Some of my little cousin :.

18th May 2008, Ahad: pagi2 kami makan sarapan kt umah Atok Busu...pastu kul9 kitorg bertolak kt Ayer Keruh...sampai kt Puteri Resort dlm kul10 lebih...buang buruk sat kt bilik hotel..ahahha..kunang ajaq~~!! dlm perjalanan balik tu, hujan lebih giler...banyak eksiden tepi jalan...ade lebih kureng 3insiden ar...kete deret2 berlanggar...aku yg tgh drive ni serius nantok xmenahan...kadang2 tu ade aku hampir nk terlelap..serius nantok~~!! seb baik abah pasan n tukar ngn abah kt perhentian...aku terus tido xingat dunia sampai la kt umah...kt umah pun kami semua tido pengsan sampai ar kul5 lebih...lawak2 tul...huhuhu...

Friday, May 16, 2008

Happy Bday to Niza





~13th May 2008~
Happy Birthday Niza...~~!!
May u achive whatever u dream for
and good luck with ur future..


Truly Me : Fieza aka Boyak

Moron or Stupid??

Hari senin 12th May 2008, aku dpt 2nd interview kt Westports..hati agak berbelah bagi gak mase nk gi tu..almaklumla, jauh and sorg2 lak tu...tp aku just pergi jek tuk gain experience...atleast aku pergi ar..kononnye nk cube nasib jek..pagi kul6 mangun, antar papip..then aku terus gi Westports...aku drive normal je kot, xde la laju pun 70km/h...tp aku sampai agak awal...bukan awal lg, awal giler...kul9 aku dh sampai kt situ...aku termagu~~ interview kul10..xnk ar nmpk cam aku semangat giler baban [semangat ke??]...aku pun dok dlm keta, agak2 dh kul9.30 tu aku jalan pelan2 naik atas..and u know wat? again kasut aku beri ketensionan pada aku...kasut baru tu tp size aku terbeli besar..so agak longgar dan jalan pun dh cam "itik mabuk carik anak yg hilang"...sampai kt tingkat enam tu, aku gi toilet..sumbat tisu banyak2 kt depan kasut tu sbb nk kasik ketat skit...mahu 3keping tisu aku masuk..baru ar aku rase selesa...huhu...pastu barula aku leh gi interview ngan keadaan yg peace babe..huhu...then sedang aku berjalan dgn stylo nye ke arah bilik menunggu tu, akak yg kt depan kaunter tu panggil aku.."Siti~!!"..SITI????? what the tuttt?? ahahhha...tp aku pandang ar..dh tu mmg name aku pun..pastu dia bg aku 4keping kertas...aku kena buat program...again?? actually soklan nye same dgn yg aku kena buat aritu...pastu masuk2 bilik menunggu tu, ade 2org lelaki [sorg india,sorg melayu]...senyap jek dorg, xberbual pun..aku xtau nk mule perbualan camne, so aku pun senyapp...dorg kusyuk jawab test yg dorg kena buat tu...aku pun duduk ar, buat program yg aku kena wat tu...aku tgk balik, upenye ape yg aku buat haritu sumer salahh belaka..ahahha...pastu tetibe ade sorg budak pompuan cine masuk, aku tgk dia, dia tgk aku...kami seperti penah jumpe..."Hyee..~~!!" [sambil melambai tangan]...ahahhaa..budak uniten gak..walaupun xpenah bertegur kt dlm uniten..tp biler kami ni berjumpe dgn sape2 budak uniten kt luar sane, kami tegur n cam kenal dh lamer...bual2 la ngn dia...[aku luper nk tanye name dia...tp mas bitau name dia YUN]...lepas buat program tu, aku n Yun bual2...agak bising gak ar bilik menunggu tu...ahahha..slumber jek, dua org pun jadik buat bising...lg dua org laki tu masih kusyuk buat test dorg...agak2 nye sure dorg geram n rase terganggu ngn kitorg yg bual2 tanpa menghiraukn dorg...ahahah...dorg sombonk sgt ar...bukan nk pandang ke ape...[tu adalah tips tuk memulakn perbualan: pandang org,pastu nnt baru org leh tegur]...pastu tunggu punye tunggu, kitorg dh mule risau...kuar masuk kuar masuk gi toilet sambil tanye akak kt kaunter tu...pastu dan2 kul12 tu baru start interview...kali ni dorg pilih sape yg masuk dulu...bley dorg tahan aku last skali...Yun time tu dh lepas n dia dh pun balik...aku tinggal sorg2...kul1suku baru turn aku...tu dh sangap beribu kali tu...nantok yg teramat ar...kt dlm bilik interview tu ade 2org indian...dorg je ar yg interview aku...[aku dgn keadaan yg xde perasaan jek gi interview]...dorg xbanyak tanye, biler dorg tanye, aku jawab pun xsepenuh hati...biler dorg explain pasal keja yg dorg tawarkn aku ni, aku cumer angguk2 jek...pastu dorg tanye "do u confidence to do the job?"..aku sedang berpikir[lame gak aku pk]...........dorg mmg just nk aku yakinkn dorg jek yg aku leh buat pojek tu...aku diam agak lame ar sbb berpikir banyak...bley dorg tanye aku nervous ke??...ahhaha...not at all...kalu nervous, aku dh lame kena sawan babi...pastu dorg tanye lagi...keep on tanye...last2 aku jawab "maybe" [tu jek jawapan aku..langsung xmenyakinkn]...sambil kitorg leh gelak2 kt situ sbb jawapan aku...pastu biler dorg tanye aku ade soklan ape2 ke...aku cume tanye pasal benefit tu jek...pastu dorg ckp "tenkiu,we will call you immediately if you get the job"...time ni aku teramatlah happy sbb aku rase aku xkan dpt keja tu...sambil aku jalan dengan stylo nye ke arah keta [sbb kasut dh selesa, tu yg leh jalan ngn stylo]...pastu balik terussss ke rumah, nantokkk n tidoooo with harapan yg cerah bahawa Westport xkn amik aku keja...[pelik x?? kalu aku xnk kenapa aku pergi interview...sure ni yg bermain di kepala hotak korg yg sedang membace cerita aku ni kan?]...bak kate aku just try for my luck n gain experience...

Tanggal 14th May 2008...dua hari jek tu, Westport call aku...aku xangkat sbb aku tau ar tu num org westport tu...2kali dia call aku xangkat...aku bukan ape, kang dia panggil tuk 3rd interview lak..xmenahan aku nk gi...huhu..tup2 dia bg mesej "Hai siti this ******** from westport.. plz call me as we appointed u for the job"...what~~?????!!!!!!...aku xde kedit time tu tp demi manjaga name baik aku, aku topup n call dia...mmg aku dpt keja kt situ...pastu aku mintak mase tuk aku pikir offer tu...pastu aku letak...aku pikir n pikir lagi, pening pala hotakk...pastu aku luper nk mintak offer letter, atleast aku leh bace2...aku dgn slumbernye, send mesej kt dia...pastu dia call, terangkn apsal offer tu n esok dorg akan send offer letter tu by email...

Keesokkn harinye, aku bace la offer letter tu...



Basic Salary: skit ar..xpatut aku rase sbb dia jauh and xramai org nak..atlest offer la tinggi skit

Tu la position yg ditawarkn...tp lom comfirm pun tu, lepas aku buat medical check up n sah aku ni sihat walapiat tanpa sebarang sawan barula aku betul2 di offer keja tu...aku bace dan terus membace...erm, cam xbest je ni...citer kt abah, abah dr bagik terus xbagik dah..macam2 ar sampai abah comfirm suh aku reject offer tu...alasan abah, abah xsanggup tgk aku kerja camtu [kerja yg agak teruk, jauh n gaji cam xbeshh]...erm, mule2 kononnye nk dok ngn wanie kt shah alam la...berulang dr shah alam ke klang...tp tup2 wanie plan dh bertukar, dia nk terus stay kt rumah lame tu, means that wanie xnk kuar ar carik umah lain...xkn ar aku nk dok klang sorg2?? sewa sorg??

Aku dlm dilema skunk ni...aku lom terime and blom reject...aku kena buat keputusan sebelum rabu 21hb ni sbb 26 dh masuk keja...serius buntu giler...aku mmg more to reject ar...

Sebab-sebab aku nk rejek: (dari 80% aku terime)
1. Jauh (
turun 70%)
2. Aku xnk dok sorg2 kt klang...(
turun 60%)
3. Wanie dh tukar plan..[plannye:kentut kena kuat2 xleh pelan2..ahaha] (
turun 50%)
4. Gaji basic (
maintain peratusan 50%)
5. Sabtu pun keja <-- ni yg xmenahan (
turun menjunam 30%)

Skunk aku masih berpikir dan berpikir....seriusly need someone helpssss~~~


Happy Birthday to the Papito

11th May 2008: Happy birthday untuk papito yg ke 16tahun...besar dah kau ek, xsangke tp perangai ko so not mature...ko selalu sakitkn hati aku, kadang sampai aku nk menanggis pun ade sbb rase cam ko benci bangat same aku...tp ape2 pun fair la kan, aku sakitkn ko; ko lak balas sakitkn hati aku blk...walauapepun papip, aku tetap sayangkn ko...maaf sbb xleh belikn ko psp tuk birthday ko...aku xkeja lg ar gemok...kalu dh keja pun nnt aku xtau aku leh belikn ke x...ahhaha...kek bday ko pun sepotong jek kitorg bli..bukan xde duit tp xde sape nk makan nnt...ko jgn la merajuk ek, walaupun muke ko nampk cam disappointed...nnt kalu aku dh keja, aku harap aku bley belikn ko kek secret recipe..ko suke chess kan?? nnt aku belikn kek chess tu..ehehe...

neway, aku wish ko yg terbaik tuk tahun ni...semuga ko capai segalanye except for aweks...huhu


.: kek bday pun sepotong..xde sape nk makan ma...huhu :.



P/S: Happy Mother Day to my only lovely mummy MAMA~~



Friday, May 9, 2008

Thursday, May 8, 2008

City of Excitement

Tanggal 2hb May 2008, aku, Athy n Niza dh bersiap tuk gi Genting...pagi2 lagi kitorg bangun terus gi KL Sentral..parking kt situ..sampai je kt depan kaunter...tiket paling awal yg masih ade pun kul1pm...giler kepe...bertolak kul1,sampai kul2...main2 sampai kul6 dh nk balik...tidak2, nasib baik kami bley berpikiran waras, so kami decide tuk book tiket hari selasa depannye kul10am...ngeee


kt foodcourt KL Sentral...sambil lepak situ, kami buat amal...
setiap sorg derma RM10 tuk budak spastic..
wah, alhamdulilah dpt pahala..chewahh~~ ngahaha

Erda dapat tau yg kami nk gi Genting hari selase ni, then dia pun nk join...yehaa~~ baru cukup forum...kalu tak ade je yg ganjil...ngeeee...erda beli tiket hari senin tu, seb baik ade tiket...

6 May 2008: kul7 lagi Niza dtg umah aku, pastu lepas siap2 sumer, kami pun bertolak ke umah Erda kt puchong...dlm kul9.30 kami sampai kt KL Sentral...pastu terus naik Bus gi ke Genting...ramai la jugak org, penuh satu bus...naik2 Genting, aku dh mula mabuk...nk muntah pun ade, so aku baring senyap2...almaklumla, dh lame xnaek bus express..huhu



Perjalanan yg mengambil mase sejam lebih, bus terus ke First World Hotel sbb cable car under maintainance harini...


.: sempat amik gambar walaupun dlm keadaan mabuk..ngee :.


.: our tiket to entrance of the excitement :.


~~OUTDOOR TIME~~




.: ape name buaian ni? spinner ek? :.


.: London bridge is falling down~~ London?? :.


.: Space shot, nyawa melayang~~ :.


.: atowk sape ni? ngahaha :.


.: nice pic, memasing sibuk ngn kamera sendirik :.


.: view from dinasour land :.

Punye la beratur lame kt dinasour land ni, last2 ujan turun dengan lebat dan dorg tutup...yg geramnye, yg jaga kt situ bukan nk ckp kt kitorg yg menunngu punye lame ni...sabo je la..pastu nk dijadikn kisah, ade satu famili dr kelate ni..ade ke makcik tu tgk kitorg cam xpuas hati...care dia tu cam la kitorg nk ngorat laki dia..tp kitorg rase laki dia yg gatal...agak2 nye laki dia pandang2 erda ar tu..wakkaka..ape ar makcik ni, kitorg ni dh mcm sebaya anak2 dia, tu pun dia nk bermusuh...really not the matured ar~~ ngahahaha


.: sambil penat beratur tu, meh posing2 :.


.: hujan berhenti kejap, kitorg sempat amik gambar kt jambatan ni skali tetibe jek hujan turun dengan lebat..terus lebat, xde warning2...larik bak gaban ar kitorg..wakaka :.


.: lepas kena hujan, tgk muke erda dgn rambut dh seksi2 dah..ngahaha :.


.: kt escalator pun sempat..erda xmenahan..wakakaka :.


.: kt toilet lepas keringkn diri :.


.: sementara tunggu erda bli plaster kt watson :.


~~MAKAN TIME~~





~~INDOOR TIME~~




.: Kt tempat bus, tgh tunggu bus..bape num? 9783?..huhu...sejuk giler time ni, menusuk ke tulang rusuk dia punye sejuk...grrrrrr :.

Bus ni bawak laju giler, dlm mase satu jam jek kitorg dh sampai kt KL Sentral...aku sekali lagi mabuk sbb mmg super laju, kt selekoh pun dia leh bawak laju sambil memotong bus lain, giler kepe...wah, really an excitement moment walaupun badan penat2 dan lenguh2...huhu..btw, tuk kawan2 kitorg yg dh kerja..kitorg bukan sengaja xnak ajak korg tp korg sendirik tau ape jawapan korg kan...nnt kalu kitorg ajak...sure jawapan korg, "saje je ko, kan aku keja"...ngeee..ape2 pun nnt kiter same2 la plan pergi tempat yg lagik best k..maybe kt oversea ke...kiter gi disneyland ke...huhu...ok stakat ini jek warkah aku...jumpe lagi di lain wawancara [sukahati aku jek bantai,wakakaka]...papaiii~~

-The End-